Cofra®™ márkaképviselet

Cofra - Born to Work


Cégünk immár több mint 10 éve importálja Magyarországra a Cofra®™ termékeit.
A vállalatot Ruggiero Cortellino alapította 1938-ban "Cortelgomma" néven. Akkoriban még katonai járművek elhasznált gumiabroncsaiból készültek munkavédelmi cipőik talpai, felsőrészük pedig katonai egyenruhákból. Naponta 10 pár cipőt állítottak elő és értékesítettek a helyi piacon.A kis műhely az évek során naponta több száz pár cipőt gyártó vállalattá fejlődött, mely Olaszország-szerte szállított. A cég, melyet ma az alapító fia, Giuseppe Cortellino igazgat, 1983-ban kapta a Cofra nevet.
A gondos és innovatív vezetésnek köszönhetően a vállalat mára a munkavédelmi cipők üzletágának egyik Európa- és világszerte ismert vezetőjévé nőtte ki magát.
A Cofra vezette be elsőként az olasz munkavédelmi cipő gyártók közül az UNI EN ISO 9001-es minőségirányítási rendszert, melyet az UNI EN ISO 14001/2004-es bevezetése követett 2005-ben.
Napjainkban a Cofra munkavédelmi cipő-specialistának számít; rendkívül sokat fektet a kutatás-fejlesztés témakörébe, hogy modelljei mindig divatosak és egyre kényelmesebbek legyenek. Cégünk immár több mint tíz éve forgalmazza Magyarországon a Cofra termékeit, mert számunkra is fontos az újítás, a minőség és a kényelem.
Ismerje meg a Cofra termékeit, kérdéseivel pedig keressen minket elérhetőségeinken, szívesen állunk rendelkezésére!

Tekintse meg raktározott TOP termékeinket és kérjen ajánlatot, jelentkezzen viszonteladónak: