Állsákönnyítő szőnyegek - Wearwell®™ márkaképviselet

Wearwell - Az álláskönnyítő specialista

Az ergonómikus, egészséges, biztonságos munkakörnyezet a dolgozó és a munkáltató közös érdeke.
A WEARWELL® ennek érdekében már 1950 óta azon dolgozik, hogy a legkényelmesebb és leginnovatívabb felületeket fejlessze ki azok számára, akik ott vannak az ipar legkülönfélébb területein, és nap mint nap végzik munkájukat.A WEARWELL® az álláskönnyítő szőnyegek és ergonómikus ipari padlók legnagyobb szakértője, mi pedig büszkén mutatjuk be termékeiket és megoldásaikat itthon, Magyarországon.

Miért fontos az ergonómia?

A„Az ergonómia egyszerűen fogalmazva “a dolgozó és a munkakörnyezet közötti kapcsolat tanulmányozása.” Ez a szó a görög “ergos” kifejezésből származik, ami munkát jelent, és a “nomos” szóból, ennek jelentése törvény. Az ergonómia legfontosabb alapelve, a munkakörnyezetet úgy megtervezni, hogy az találkozzon a dolgozó igényeivel. Ideális esetben, a munkakörnyezet elég rugalmas ahhoz, hogy minden személy egyéni igényeihez alkalmazkodni tudjon. Ha a munkakörnyezetet nem így tervezik meg, a dolgozónak kell alkalmazkodnia ahhoz. Az emberi alkalmazkodó képesség sajátos tulajdonsága, hogy bármilyen szélsőséges munkakörülmények között képes elvégezni a feladatát. Azonban ennek az alkalmazkodásnak költségvonzata is van: a dolgozók egészsége és közérzete romlik, mely közvetlen hatással van a termelékenységre, hibaarányra, közvetett módon pedig az egészségbiztosítási költségek, terven felüli szabadságok, hiányzások terén jelentkezik.* (*Bárány Tamás, BME http://erg.bme.hu/Emania/1999/Bara0001/ergo.html)

Mi az ergonomikus álláskönnyítő szőnyeg?

Praktikus, gazdaságos és bizonyított megoldás a munkaállomások, gyártósorok ergonómiai kihívásaira. Léteznek laminált (állófelület + csillapító réteg), illetve egyrétegű (csillapított állófelület) termékek a különféle felhasználói igények szerint.

Miért érdemes használni?

Mert biztonságos és ergonomikus munkakörülményeket biztosít a dolgozóknak bármely munkafázisban. Bizonyítottan javítja a munkatársak komfortérzetét, ez által közvetett módon csökkentve a hiányzásokat, javítva a munka hatékonyságát.

Hogyan néz ki?

A szőnyegek tiszta és egyszerű alakzatúak, melyek szinte bármely munkaállomáson professzionálisan mutatnak. Felületüket és kialakításukat tekintve sokfélék lehetnek, színük legtöbbször fekete, sárga csíkkal, de ettől eltérőek is lehetnek a kiválasztott típustól függően.

Hogyan kell telepíteni a szőnyegeket?

A legtöbb típus készen áll arra, hogy rögtön kihelyezzük a munkaállomásra, így a telepítés csak néhány pillanat. Egyes termékek tekercses változatban érhetők el, így elég őket kigurítani a gyártósor mentén, folyosókon, egyéb felhasználási helyeken. A termékek legnagyobb része egyedi méretben rendelhető, így minimalizálva a helyszínen történő módosításokat, alakításokat.

Hogyan kell karbantartani a szőnyegeket?

Száraz és nedves környezethez egyaránt léteznek termékek, melyek karbantartásáról a katalógusban olvashat. A szőnyegek átlagosan 1 és 5 év közötti kihordási idővel rendelkeznek a felhasználástól függően. Mivel a szőnyegek egy darabban érkeznek, így elhasználódás esetén cserélni kell őket.

Keressen bennünket és kérjen helyszíni tanácsadást, tesztpéldányt!