COFRA MÁRKAKÉPVISELET

A Háma-Téba kft fő tevékenysége az olasz Cofra cég magyarországi képviselete. Cégünk 1997-es megalapítása után néhány évvel kezdte el a közös munkát a gyártóval. Márkaképviseleti tevékenységünk egyre inkább viszonteladó partnereink és a nagykereskedelem felé tolódott el. Szakmai tapasztalatunkkal, B2B portálunkkal, rugalmas készletpolitikánkkal állunk partnereink rendelkezésére. 

A vállalatot Ruggiero Cortellino alapította 1938-ban "Cortelgomma" néven. Akkoriban még katonai járművek elhasznált gumiabroncsaiból készültek munkavédelmi cipőik talpai, felsőrészük pedig katonai egyenruhákból. Naponta 10 pár cipőt állítottak elő és értékesítettek a helyi piacon.

A kis műhely az évek során naponta több száz pár cipőt gyártó vállalattá fejlődött, mely Olaszország-szerte szállított. A cég, melyet ma az alapító fia, Giuseppe Cortellino igazgat, 1983-ban kapta a Cofra nevet.

A gondos és innovatív vezetésnek köszönhetően a vállalat mára a munkavédelmi cipők üzletágának egyik Európa- és világszerte ismert vezetőjévé nőtte ki magát. Napjainkban a Cofra munkavédelmi cipő-specialistának számít; rendkívül sokat fektet a kutatás-fejlesztés témakörébe, hogy modelljei mindig divatosak és egyre kényelmesebbek legyenek. Olyan innovációk is köthetőek a gyártó nevéhez, mint a 2019-ben bemutatott környezetbarát (számos újrahasznosított komponenst tartalmazó) védőlábbelik.

A védőlábbelik mellett a Cofra munkaruházati termékeket illetve zuhanásgátlókat is állít elő saját gyárában, valamint légzésvédelmi termékeket, védőszemüvegeket és védőkesztyűket is forgalmaz.

Amennyiben a Cofra termékek felkeltették érdeklődését, keressen bennünket bizalommal!