MINŐSÉGPOLITIKÁNK

 

Minőség és szakértelem a munkavédelem területén 1997 óta.

Munkaruha-védőeszköz szakkereskedelem és gyártás.

A COFRA hazai forgalmazója.

 

A Háma-Téba Kft.-ben 1997 óta azon dolgozunk, hogy partnereinket a lehető legjobb megoldásokkal lássuk el, a munkavédelem bármely területén. Cégünk több mint 20 éve családi vállalkozásként működik. Tapasztalt és kiemelkedő szakmai tudással rendelkező kollégáinkkal együtt nemcsak a forgalmazott termékek minőségére, hanem partnereink egyedi igényeire és szakmai tanácsadására is kiemelt figyelmet fordítunk.

 

Célunk, hogy az adott munkakörben szükséges munkaruha és védőeszközök megválasztását segítve támogassuk a biztonságos munkavégzés és munkahelyi környezet kialakítását, bármilyen iparágról is legyen szó.

 

Tudjuk, hogy a különleges munkahelyek különleges megoldásokat igényelnek – kollégáink ezért minden esetben arra törekednek, hogy felkutassák a lehető legjobb védelmet nyújtó védőeszközöket és munkaruhákat. A különleges igényeket saját, hazai gyártású termékeinkkel teljesítjük, így egyetlen munkavállaló sem marad megfelelő védelem nélkül.

 

A munkavállalók számára az egész nap viselt munkaruha és védőeszközök kapcsán nemcsak a szabványoknak való megfelelés, de a kényelem is hasonlóan fontos, ezért azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a megfelelő védelem mellett a lehető legkényelmesebb megoldásokat biztosítsuk számukra.

 

Arra törekszünk, hogy olyan – elsősorban európai – gyártókkal dolgozzunk együtt, akiknek szintén kiemelten fontos a dolgozók védelme mellett azok kényelme és megjelenése. Úgy gondoljuk, egy megfelelő védelmet nyújtó és komfortos cipő a hatékonyságot is képes fokozni, így figyelmünk középpontjában továbbra is a munkavédelmi lábbelik találhatóak – széles gyártói kapcsolatainkat felhasználva a felmerülő igényekre kiváló megoldásokat tudunk javasolni.

 

Küldetésünknek tekintjük, hogy termékskálánkat folyamatosan alakítva megtaláljuk az adott foglalkozási csoport számára alkalmas legjobb védőeszközöket – legyen az akár egy szolgáltató cég, akár egy nehézipari gyártóüzem. Viszonteladóinkkkal szorosan együtt dolgozunk és segítjük őket az optimális termékválaszték öszeállításában azért, hogy minden munkavállaló a lehető legjobb védelemben részesüljön.

 

Örömmel látjuk, hogy a munkavédelem területén is egyre nagyobb teret kap a környezettudatosság. Mi is évek óta keressük azon beszállítókat és termékeket, melyek kiállnak a csomagolási és gyártási hulladék csökkentése, a környezetbarátabb, újrahasznosított/újrahasznosítható anyagok használata és fenntartható ellátási láncok kialakítása mellett.

 

Viszonteladói hálózatunk tagjai hasonló elveket vallanak – keressék őket bizalommal!