Tisztelt Vásárlóink!

Önök, és munkatársaink védelme érdekében 2021. november 1-jétől kezdődően visszatér a már korábban megszokott  vásárlási rend üzletünkben.

Kérjük, üzletünkben történő személyes vásárlás vagy rendelés átvétele előtt  vegyék figyelembe a következőket:

  • A vásárlói térben egyszerre egy vásárló, vagy együtt érkező vásárlók tartózkodhatnak. Kérjük, amennyiben már vásárol valaki Önök előtt, az üzlethelyiség előtt várakozzanak. Tapasztalt és kiemelkedő szakmai tudással rendelkező kollégáink törekednek arra, hogy mindenkit hatékonyan és eredményesen szolgáljanak ki.
  • Az üzlethelyiség ajtaját zárva tartjuk, kérjük, érkezéskor  csengessenek!
  • Kérjük, az üzletben viseljenek maszkot. Ha nincs Önöknél, egy darab orvosi maszkot ingyenesen biztosítunk mindenki számára
    A lehető legnagyobb biztonság érdekében kollégáink is maszkban szolgálják ki Önöket.
  • Kérjük, az üzletbe lépéskor használják a kihelyezett automata kézfertőtlenítő berendezést.

Az üzlethelyiséget ózongenerátor segítségével, és alkoholos felületfertőtlenítő folyadékkal is rendszeresen fertőtlenítjük.

Kérjük, lehetőség szerint egyeztessenek kollégáinkkal elérhetőségeink egyikén érkezésük időpontja, és a megvásárolni, próbálni kívánt termékek kapcsán. 

Egyúttal felhívjuk figyelmüket újonnan érkezett, európai minősítéssel rendelkező COFRA SCREENFUL FFP2 maszkunkra, melyett higiénikus 5db-os kiszerelésben elérhető!

Köszönjük szíves együttműködésüket és türelmüket!

A Háma-Téba Kft. csapata