Cikkszám
PWTID12RER

Azonnal felismerhető orvosi információkat tartalmaz baleset vészhelyzet esetére. Ikonos megjelenítésű így minden országban jól használható. Kisker jel .Automatákhoz fejlesztve.Vízálló tartó vízálló papírral.Azonnali viselői azonosítás.Az információ biztosan rögzül.Írjon mindkét oldalra.Nyelvtől független.Azonnali hozzáférés az életmentő információkhoz

Nincs raktáron
Nettó ár:
839 Ft
Bruttó ár:
1 066 Ft
db
Cikkszám
PWTID10YER

Vészhelyzetben életet menthet új termékünk. Szükség esetén azonnali információkat egészségügyi tudnivalókat biztosít a baleset áldozatáról és az értesítendő személyről. Kisker jel .Automatákhoz fejlesztve.Vízálló tartó vízálló papírral.Az információ biztosan rögzül.Írjon mindkét oldalra.HiVis fényvisszaverő azonosítókártya tartó.Azonnali hozzáférés az életmentő információkhoz

Nincs raktáron
Nettó ár:
2 367 Ft
Bruttó ár:
3 006 Ft
db
Cikkszám
PWTIW30ORR

Erős ipari tisztítókendő, mellyel könnyen és gyorsan eltávolíthatóak az olajok, zsírok, korom és festék okozta szennyeződések, víz használata nélkül. Antibakteriális és dermatológiailag tesztelt.

Nincs raktáron
Nettó ár:
3 025 Ft
Bruttó ár:
3 842 Ft
db
Cikkszám
PWTIW40BLU

Higiénés víz nélküli kézfertőtlenítő kendő antibakteriális hatással. Hatékony a baktériumok 999%a ellen és az influenzavírusok úgy mint H1N1 és H3N2 ellen is. Alkohol tartalom 3.Illatanyag mentes

Nincs raktáron
Nettó ár:
3 385 Ft
Bruttó ár:
4 299 Ft
db
Nincs raktáron
Nettó ár:
5 362 Ft
Bruttó ár:
6 810 Ft
db
Cikkszám
PWTIW90WHR

Sokoldalú törlőkendő különböző ipari törlési és tisztítási feladatokhoz. Itassuk fel a vizet az olajat az oldószereket és más vegyszereket. A hagyományos rongyok ideális helyettesítője. Hordozható adagoló dobozban.

Nincs raktáron
Nettó ár:
7 759 Ft
Bruttó ár:
9 854 Ft
csom
Cikkszám
PWTIW10WHR

Hatékonyan távolítja el az olajat, festéket és zsírt. Használható kéz, felület és szerszámok tisztítására. Antibakteriális hatás az E-coli, szalmonella, MRSA, lisztéria, Weil betegség ellen.

Nincs raktáron
Nettó ár:
3 835 Ft
Bruttó ár:
4 870 Ft
db
Importálás Excelből
Lépésről lépésre

1. Kattintson a "Fájlbeolvasás" gomba, válassza ki a betölteni kívánt fájlt, ennek kiterjesztése lehet ( .xls;csv, pontosvesszővel tagolt; .txt).

2. Kattintson az Adatfeldolgozás gombra.

3. Feldolgozás után megjelenik a terméklista. A beazonosított termékek előtt "ok", felirat jelenik meg, a beazonosíthatatlan termékeket nem importálja a rendszer. Ha javítani kíván a listán, nyomja meg a "mégse" gombot. Ilyenkor újból be kell tölteni a fájlt. Ha a rendelést folytatni kívánja, nyomja meg a Kosárba rakom gombot.

4. Legvégül, nyomja meg a Folytatom a rendelést vagy a Megrendelem gombot