Cikkszám
PWTPW22CLR

Aerodinamikus formájú torzításmentes védőszemüveg puha kerettel. Indirekt ventilációs kivitel mely megakadályozza a szennyezőanyagok bejutását. Páramentesítő bevonattal rendelkezik viselhető pormaszkkal korrekciós szemüveggel együtt is. Páramentes bevonat.Karcmentes bevonat.CE minősítés.Gumipánt.Kisker csomagolás .Automatákhoz fejlesztve.Rugalmas PVC keret.Közvetett szellőzés.Panoráma lencsés szemüveg.Kitűnő oldalvédelem

Nincs raktáron
Nettó ár:
2 532 Ft
Bruttó ár:
3 216 Ft
db
Cikkszám
PWTPW21CLR

Védőszemüveg, indirekt nyílásokkal, melyek megakadályozzák a folyadékok illetve porok bejutását. Szuperpuha PVC kerettel és kristálytiszta lencsékkel készül. Ideális megoldás kemény munkakörülményekhez.

Nincs raktáron
Nettó ár:
936 Ft
Bruttó ár:
1 189 Ft
db
Importálás Excelből
Lépésről lépésre

1. Kattintson a "Fájlbeolvasás" gomba, válassza ki a betölteni kívánt fájlt, ennek kiterjesztése lehet ( .xls;csv, pontosvesszővel tagolt; .txt).

2. Kattintson az Adatfeldolgozás gombra.

3. Feldolgozás után megjelenik a terméklista. A beazonosított termékek előtt "ok", felirat jelenik meg, a beazonosíthatatlan termékeket nem importálja a rendszer. Ha javítani kíván a listán, nyomja meg a "mégse" gombot. Ilyenkor újból be kell tölteni a fájlt. Ha a rendelést folytatni kívánja, nyomja meg a Kosárba rakom gombot.

4. Legvégül, nyomja meg a Folytatom a rendelést vagy a Megrendelem gombot