Cikkszám
PWTHV20YER

Csúszásveszély figyelmeztető tábla. Mindkét oldalon feliratozással nedves padló szimbólummal. Mindkét oldalán feliratozott. 2 db magyar nyerlvű csúszásveszély matrica a termék mellé csomagolva!

Van raktáron
Nettó ár:
2 875 Ft
Bruttó ár:
3 651 Ft
db
Cikkszám
PWTPA91RER

Kiváló minőségű fényvisszaverő matrica védősisakokhoz. Méretre vágható kialakítás. Minden csomag 7db matricát tartalmaz. Minimum rendelhető mennyiség: 10 csomag (10 sisakhoz elegendő). Kisker csomagolás .Automatákhoz fejlesztve.A legtöbb szabványos típusú védősisakkal kompatibilis.Magas minőségű fényvisszaverő felület méhsejt mintázattal

Nincs raktáron
Nettó ár:
13 150 Ft
Bruttó ár:
16 701 Ft
db
Importálás Excelből
Lépésről lépésre

1. Kattintson a "Fájlbeolvasás" gomba, válassza ki a betölteni kívánt fájlt, ennek kiterjesztése lehet ( .xls;csv, pontosvesszővel tagolt; .txt).

2. Kattintson az Adatfeldolgozás gombra.

3. Feldolgozás után megjelenik a terméklista. A beazonosított termékek előtt "ok", felirat jelenik meg, a beazonosíthatatlan termékeket nem importálja a rendszer. Ha javítani kíván a listán, nyomja meg a "mégse" gombot. Ilyenkor újból be kell tölteni a fájlt. Ha a rendelést folytatni kívánja, nyomja meg a Kosárba rakom gombot.

4. Legvégül, nyomja meg a Folytatom a rendelést vagy a Megrendelem gombot