Cikkszám
COF76400-001.W35

FEKETE NEWTECH BEBÚJÓS FÉLCIPŐ/FEKETE SZÖVET 

Nincs raktáron
Nettó ár:
14 604 Ft
Bruttó ár:
18 547 Ft
Cikkszám
COF76410-001.W35

FEKETE NEWTECH BEBÚJÓS FÉLCIPŐ BOOT/FEKETE SZÖVET / MODELLCSALÁD JELLEMZŐI: Szakács- és felszolgáló lábbelik könnyített talpkialakítással. / TALP: Kétrétegű poliuretán talp. Csúszásmentes kialakítás (SRC), energiaelnyelő sarokrész (E), antisztatikus tulajdonságok (A), szénhidrogénekkel (pl. olajjal) szembeni ellenállás. Könnyített kivitel. / KÉNYELMI TALPBETÉT: EVANIT anatómiai kialakítású, lyukacsos, antisztatikus, kivehető talpbetét. Stabil járást és kényelmetgarantál az eltérő vastagságú szerkezetnek köszönhetően (12/8/3,8mm).

Van raktáron
Nettó ár:
15 660 Ft
Bruttó ár:
19 888 Ft
Importálás Excelből
Lépésről lépésre

1. Kattintson a "Fájlbeolvasás" gomba, válassza ki a betölteni kívánt fájlt, ennek kiterjesztése lehet ( .xls;csv, pontosvesszővel tagolt; .txt).

2. Kattintson az Adatfeldolgozás gombra.

3. Feldolgozás után megjelenik a terméklista. A beazonosított termékek előtt "ok", felirat jelenik meg, a beazonosíthatatlan termékeket nem importálja a rendszer. Ha javítani kíván a listán, nyomja meg a "mégse" gombot. Ilyenkor újból be kell tölteni a fájlt. Ha a rendelést folytatni kívánja, nyomja meg a Kosárba rakom gombot.

4. Legvégül, nyomja meg a Folytatom a rendelést vagy a Megrendelem gombot